"Orice lucru trebuie explicat in cel mai simplu mod posibil, dar nu mai simplu decat atat". A. Einstein

vineri, 19 septembrie 2008

Simpozion la Madrid !

În perioada 10-16 noiembrie 2008, Fundaţia Asia-Europa şi Madrid Global organizează un simpozion cu tema „Primul Dialog al Tinerilor Lideri Urbani din Asia şi Europa”, la Madrid, în Spania. Se doreşte ca acest simpozion să ofere un forum deschis pentru un contact şi un dialog cât mai eficiente între viitoarele generaţii de lideri din ambele regiuni, abordându-se o gamă largă de subiecte care afectează dezvoltarea politică, socială şi economică din ţările membre ASEM.

Vor fi selecţionaţi 50 de tineri profesionişti pentru a participa la eveniment. Organizatorii acoperă asigură taxa de participare, materialele, cazarea şi mesele, participanţii fiind responsabili să îşi asigure transportul. În unele cazuri organizatorii pot rambursa până la maxim 50% din transport (maxim 250 euro pentru zona Europa). Participanţii trebuie să îşi facă asigurări medicale pentru perioada deplasării.

Profilul participanţilor:

Proiectul se adresează tinerilor profesionişti vizionari, care îşi desfăşoară activitatea în capitală sau în principalele zone urbane din statele membre ASEM. Codiţii:

- să aibă între 24 şi 40 de ani

- să fie aibă naţionalitate a unui stat ASEM

- să exceleze într-unul din domeniile administraţie publică, lumea corporativă, arena sau mediile academice, artistice sau politice

- să fie motivaţi în a acţiona în cadrul domeniului lor de activitate

- să aibă capacitatea de a-şi împărtăşi experienţele proprii

- să poată lucra în limba engleză

- să fie dispuşi să participe la întâlnire 100%

Participanţii sunt rugaţi să nu îşi facă nici un fel de aranjamente de transport internaţional până nu primesc o confirmare oficială din partea organizatorilor!

Termenul limită iniţial de depunere al aplicaţiilor a fost 15 septembrie, însă întrucât ministerele mai multor state membre ASEM au primit informaţiile cu întârziere, termenul s-a extins până pe 23 septembrie 2008.

Pentru informaţii suplimentare, precum şi pentru descărcarea formularului de înscriere, cei interesaţi sunt rugaţi să consulte website-ul

http://www.asef.org/index.php?option=com_project&task=view&id=471 şi să descarce cele 4 documente disponibile în format PDF.

Formularele de înscriere se vor transmite la adresa de e-mail menţionată (bogdan.imre@asef.org) până cel târziu la data de 23 septembrie 2008.

Succes tuturor celor interesaţi!


0 comentarii: