"Orice lucru trebuie explicat in cel mai simplu mod posibil, dar nu mai simplu decat atat". A. Einstein

marți, 17 iunie 2008

Întâlnirea pentru cooperare la Quebec

Organizaţia Internaţională a Francofoniei - OIF informează despre Întâlnirea pentru cooperarea Quebec - Canada în francofonie, ce va avea loc la Québec în perioada 15 - 17 octombrie 2008.

Prin sloganul " Parteneriate durabile", evenimentul se va derula sub preşedinţia onorifică a rectorului Universităţii Laval, dr. Denis Brière. Întâlnirea are ca scop informarea despre activităţile organizaţiilor, instituţiilor, şi întreprinderilor din Quebec şi Canada, de cooperare internaţională în ţările francofone şi de a pune în valoare rezultatetele tangibile şi durabile ale acestor acţiuni.

Tema centrală a acţiunii este: Societatea civilă - cooperare şi francofonie. Temele secundare sunt:

Agricultura

Dezvoltarea sectorului privat

Educaţia

Mediul şi gestionarea resurselor naturale

Guvernarea

Sănătatea

Programul va cuprinde:

Expoziţie de fotografii

Conferinţe

Ateliere de lucru

De asemenea, între 15 şi 17 octombrie, aproximativ 30 de standuri de informare vor permite publicului să se familiarizeze cu organizaţiile participante şi să afle mai multe aspecte ale activităţii de cooperare în ţările francofone.

Cei care vor să participe, se vor înscrie şi vor opta pentru o categorie de stand pentru care plata se va face prin ordin de plată.

Prin convorbire telefonică, am fost informaţi că organizatorii nu suportă cheltuielile de şedere.

Pentru înscriere, costuri de stand şi alte informaţii, se poate consulta site-ul www.rvcooperation.com sau prin telefon: Lydie Bussières - (418) 683-7225, interior 329

0 comentarii: