"Orice lucru trebuie explicat in cel mai simplu mod posibil, dar nu mai simplu decat atat". A. Einstein

joi, 7 august 2008

Vizita tinerilor din Maroc si Tunisia in Romania


În baza programului bilateral de schimburi în domeniul tineretului cu Regatul Maroc şi Republica Tunisiană, două grupuri de tineri din aceste ţări efectuează o vizită de studiu în România. Grupul de tineri marocani se află în România în perioada 5-15 august 2008, iar grupul de tineri tunisieni va vizita ţara noastră în perioada 12 -17 august 2008.

Cei 10 tineri din Regatul Maroc împreună cu reprezentantul din partea Secretariatului General pentru Tineret din această ţară vor avea întâlniri la Direcţiile Judeţene pentru Tineret din judeţele Buzău şi Dâmboviţa cu Structuri Asociative de Tineret , ocazie cu care tinerii vor face un schimb de informaţii despre activitatea socio-profesională şi culturală din domeniul de comun interes.

Grupul de 6 tineri din Republica Tunisiană şi reprezentantul Ministerului Tineretului, Sportului şi Educaţiei Fizice se va deplasa în judeţul Constanţa, la Tabăra de elevi din 2 Mai. Grupul va avea o întâlnire la Direcţia Judeţeană pentru Tineret din Constanţa cu directorul Claudiu Daniel Teliceanu şi consilierul de tineret Marian Ţuţuianu. De asemenea, delegaţia tunisiană va întâlni tineri din cadrul unor Structuri Asociative de Tineret din jud Constanţa.

0 comentarii: